Beleggingspand taxeren?

Beleggingspand taxeren? Indien u een beleggingspand wil aankopen en hiervoor een hypotheek gaat afsluiten, zal om een taxatierapport gevraagd worden of indien de geldverstrekker om een taxatie verzoekt i.v.m actuele markthuurwaardes. Internationaal zijn een aantal vaste taxatiestandaarden en deze zien we ook meer en meer terug in de taxatierapporten die opgesteld worden voor beleggingspanden die in Nederland worden aangekocht.

In een taxatierapport van Q-Bedrijfstaxaties voor beleggingspanden komen een aantal vaste begrippen voor:

  • Marktwaarde: De geschatte waarde van het pand als het vrijwillig op de markt komt.
  • Markthuur: Is het geschatte bedrag waarvoor het pand op de dag van taxatie verhuurd zou kunnen worden.
  • Beleggingswaarde: De mogelijke waarde van het vastgoed voor een bepaalde groep beleggers, dit bedrag hoeft overigens niet gelijk te zijn aan de marktwaarde
  • Reële waarde: het bedrag waarvoor het verkocht zou kunnen worden, dit benadert de marktwaarde.

Q-Bedrijfstaxaties combineert kwalitatieve kennis van de regionale en nationale markt met intensief contact met verschillende marktpartijen. Q-Bedrijfstaxaties is in Nederland aangesloten bij onder andere het NRVT, Nederlands Register Vastgoed Taxateurs, NVM-Business en het Vastgoedcert. Door deze aansluitingen bij deze verschillende brancheorganisaties worden de taxatierapporten geaccepteerd door alle financiële instellingen en verzekeringsmaatschappijen.

Waarom Q – Bedrijfstaxaties

  • Expertise en ervaring: Ruime ervaring gecombineerd met actuele kennis van zaken en trends in de markt.
  • Landelijk actief: Door onze aansluitingen bij verschillende brancheorganisaties hebben wij toegang tot verschillende databases vol met  huur- en kooptransacties waardoor wij door heel Nederland beleggingspanden kunnen taxeren.
  • Snelle levering: Binnen 7 werkdagen na de objectopname ontvangt u van ons het volledige taxatierapport.
  • Laag transparant tarief: Een professioneel taxatierapport conform NRVT, NVM- Business en Vastgoedcert vanaf € 995,- excl. BTW.

Kosten taxatierapport van uw beleggingspand?

Q-bedrijfstaxaties taxeert uw beleggingspand door heel Nederland tegen een laag transparant tarief vanaf € 995,- excl BTW. Vraag hier direct een gratis offerte aan voor het taxeren van uw beleggingspand.

Gratis offerte aanvragen

Maandag - Vrijdag

9:00 – 17:00

Direct kennismaken?

0497-584710

Heeft u vragen?

info@q-bedrijfstaxaties.nl