Lidmaatschappen Q- Bedrijfstaxaties

Q- Bedrijfstaxaties is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Makelaars en vastgoeddeskundigen (NVM), vakgroep Business. De NVM bestaat sinds 1898 en is met ruim 4000 leden de grootste Nederlandse vereniging binnen de vastgoedbranche. De NVM is thuis in alle marktsegmenten en geeft doelgerichte ondersteuning aan de aangesloten leden. Namens de leden zorgt de NVM voor krachtige belangenbehartiging richting overheid en politiek.

Kwaliteitslabel:

De vakgroep NVM Business is gespecialiseerd in commercieel vastgoed (kantoren, bedrijfsgebouwen, winkels en horeca) en bestaat uit 700 makelaars. Elke NVM bedrijfsmakelaar moet aan strenge eisen voldoen en houdt zich aan de NVM erecode. Het werk van een bedrijfsmakelaar vraagt om samenwerking: met opdrachtgevers en met specialisten. Het landelijke netwerk van NVM bedrijfsmakelaars draagt een belangrijk steentje bij aan deze samenwerking.

Lidmaatschap Q – Bedrijfstaxaties:

Q- Bedrijfstaxaties is als onderdeel van Qualitas Bedrijfsmakelaardij B.V.aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars onder het nummer 14303.

NRVT:

Met een registratie in het Register van NRVT laat de taxateur aan de markt en uw opdrachtgevers zien dat hij expert is in zijn vak: hij heeft de benodigde kennis en deskundigheid en hij beoefent het vak onafhankelijk, objectief en integer. Kortom, als Register Taxateur onderscheidt hij zich en draagt hij actief bij aan het vertrouwen in de beroepsgroep. NRVT heeft daarbij als missie om de kwaliteit van de Register Taxateur hoog te houden door zijn onafhankelijkheid, objectiviteit, integriteit en deskundigheid te bewaken, te borgen en te bevorderen.

Vastgoedcert:

De Stichting VastgoedCert is een branchebreed platform dat zorgdraagt voor de certificatie en registratie van makelaars in onroerende zaken op basis van hun vakbekwaamheid. De Stichting VastgoedCert heeft als doel de kwaliteit en vakbekwaamheid van makelaars o.z. te waarborgen en waar mogelijk te verbeteren. Gecertificeerde makelaars in onroerende zaken worden bij VastgoedCert op basis van hun vakbekwaamheid geregistreerd. Een VastgoedCert – registratie betekent voor een makelaar een belangrijke pré. Het VastgoedCert-keurmerk is voor zijn of haar opdrachtgevers de aanduiding dat ze op deskundigheid en vakbekwaamheid kunnen vertrouwen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de NVM, NRVT, Vastgoedcert of Q- Bedrijfstaxaties dan kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor

Maandag - Vrijdag

9:00 – 17:00

Direct kennismaken?

0497-584710

Heeft u vragen?

info@q-bedrijfstaxaties.nl